« AFTERMOVIE SUMMER SESSIONS 2019 ONLINE!»

Gepubliceerd op 13-08-2019

Grote dank aan alle Freerunners, toeschouwers en met name alle vrijwilligers die mee hebben geholpen om dit event mede mogelijk te kunnen maken!

Op zaterdag 1 juni 2019 organiseerde Dansschool Backstage de allereerste editie van het Freerunning Event: SUMMER SESSIONS 2019 in de gymzaal van basisschool De Zonnesteen in Bergeijk.

Om 13:00 uur gingen de deuren open en tot 14:00 uur hadden de Freerunners de tijd om hun eigen runs voor te bereiden voor de Style Contest waarin een vakkundige jury hun runs gingen beoordelen.

Later werd er ook een route over het parcours uitgestippeld die de deelnemers zo snel mogelijk af moesten leggen tijdens de Speed Contest.

Tot slot kregen alle deelnemers de kans om vanaf een bepaald startpunt zo ver mogelijk te 'sticken' waarbij je dus je balans moet bewaren zonder een stap te zetten. Na 2 foute pogingen lag je uit het spel. Uiteraard kregen alle winnaars aan het einde een leuke prijs.

Meer informatie over Freerunning lessen en evenementen kun je terugvinden op onze website www.dansschoolbackstage.nl of volg ons op Instagram @backstagefreerunning.

Thumbnail-SS-2019-1565683537.png