« Eindshow WWRY was weer GEWELDIG!!»

Gepubliceerd op 08-09-2020

Op zondag 6 september vond onze 8e jaarlijkse eindejaarsvoorstelling 'We Will Rock You' plaats in theater De Hofnar in Valkenswaard en ondanks alle Corona-maatregelen hebben we er weer een onvergetelijke dag van gemaakt!

Met twee voorstellingen in de plaats van één hadden we dit keer nog meer kans om te laten zien wat we vorig jaar samen gemaakt hebben en dankzij de eerste weken voor de eindshow leek het alsof de dansers de hele zomer door gedanst hebben.

In tegenstelling tot andere jaren mochten er dit keer maar max 100 volwassenen en 50 kinderen in de zaal en mocht er niet gezongen of gejuicht worden. Ook de dansgroepen moesten worden gescheiden door middel van aparte kleedkamers. Ondanks dit alles was er aan lol en gezelligheid geen gebrek en gingen de shows soepeler dan normaal. 

Grote dank aan alle dansers, docenten en vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben kunnen maken want zonder hun allen was het zeker niet gelukt. We zijn weer druk bezig met het thema voor volgend jaar in de hoop dat alles dan toch weer is zoals voorheen. 

See you next year!!

1-1599569523.png