« GEEN LESSEN = GEEN CONTRIBUTIE

Gepubliceerd op 16-01-2021

Aan de hand van de persconferentie van premier Rutte op dinsdag 12 januari 2021 zijn we helaas genoodzaakt om alle lessen tot dinsdag 9 februari 2021 helaas niet door te laten gaan.  

We merken dat er veel kids moeilijk te motiveren zijn voor online lessen of dat ze simpelweg thuis geen goede verbinding of genoeg ruimte hebben. Daarom hebben we besloten om het nieuwe jaar NIET digitaal te starten en dus nog even langer te wachten met het opstarten van de lessen. De lessen starten dan onder voorbehoud pas weer vanaf woensdag 10 februari en omdat we later starten rekenen we ook bij iedereen € 5,- minder contributie.

Omdat er dus in januari geen lessen zijn hoeft er ook geen contributie betaald te worden. Dit geldt ook als de lockdown verlengd wordt na 9 februari. We willen namelijk niets rekenen als we geen lessen aan kunnen bieden

We begrijpen dat iedereen financieel flexibeler moeten zijn in deze tijden dus vandaar we ons graag aanpassen!

Als er verder nog vragen zijn dan kunt u altijd even contact met ons opnemen onze contactpagina. In verband met de komst van onze eerste kind kan het zijn dat we later zijn met reageren. Voor korte vragen kun je ook altijd even een WhatsApp-je sturen naar Willem Dams (0630843572).

corona-update-1609810532.png