« ??Trainen in het weekend??»

Gepubliceerd op 01-12-2021

❗BELANGRIJKE MEDEDELING❗

Zoals de meeste waarschijnlijk wel gehoord hebben mogen we sinds zondag 28 november helaas niet meer sporten na 17.00 uur en aangezien iedereen doordeweeks school, studie en werk heeft leek het ons de beste keuze om de lessen te verplaatsen naar het weekend.

Hopelijk komt de nieuwe tijd voor iedereen uit en zo niet, dan horen we het graag zodat we de tijden eventueel nog wat aan kunnen passen❓ We begrijpen dat alle wijzigingen niet ideaal zijn maar het alternatief is: 'online lessen' of 'niets doen' dus hopelijk begrijpen jullie onze keuze???

Het weekend van 4 en 5 december is het 'Sinterklaas-weekend' en hebben we besloten om de lessen dan niet door te laten gaan, mede vanwege de vele afmeldingen die we al ontvangen hebben❌

-----------‐-------------------------------
De eerstvolgende les zal dan zijn het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 december ✅
-----------‐-------------------------------

Ook hebben we besloten om voorlopig geen publiek toe te laten bij de lessen en verzoeken we alle ouders om de kids bij de deur af te zetten en niet mee naar binnen te lopen??

Als laatste willen we graag iedereen bij voorbaat alvast bedanken voor hun flexibiliteit en we horen het graag als de voorgestelde tijd niet uitkomt zodat we de tijd eventueel aan kunnen passen?

Team Backstage?

Naamloos-1638373034.png
DSB-Kerstrooster-2021-VERSIE-3-1638373072.png