« 10e eindejaarsvoorstelling: 'MEMORIES' op 16 en 17 juli 2022»

Gepubliceerd op 20-06-2022

Op zaterdag 16 juli en zondag 17 juli 2022 organiseert Dansschool Backstage zijn 10e jaarlijkse eindejaarsvoorstelling in theater De Hofnar in Valkenswaard en 10 jaar betekend dus ook, tijd voor een feestje! We nemen jullie dan ook mee in het thema: ‘Memories’.


Tijdens de voorstelling nemen we jullie mee in allerlei herinneringen van de afgelopen 10 jaar binnen en rondom Dansschool Backstage. Zo vertellen we jullie hoe Dansschool Backstage is ontstaan, hoe we zijn gegroeid, hoe we de pandemie zijn doorgekomen en waar we nu staan.


Niet alleen zullen jullie verwend worden met een spetterende voorstelling, ook zullen we een te gek voorprogramma voor jullie hebben rondom theater de Hofnar. Op verschillende plekken zullen er dan ook te gekke verassingen komen te staan! We hopen jullie dit jaar extra te mogen verwennen met een super tof feest, alleen maar om ons 10 jaar bestaan samen met jullie te vieren!

Feesten jullie met ons mee?! Bestel dan nu snel je tickets online om het niet te hoeven missen, want op = op! De kaartverkoop van De Hofnar is op de dag(en) zelf niet geopend, er kunnen dan wel gewoon nog kaartjes online worden gekocht via de website van de Hofnar.

Liefs Team Backstage

https://www.hofnar.nl/theater/dans/dansschool-backstage-proudly-presents-memories/

Poster-Eindshow-Memories-Backstage-10-jaar-1655733157.png