« Audities Wedstrijdteams dit jaar anders»

Gepubliceerd op 05-08-2018

In plaats van een zenuwslopend moment te creëren waarbij het allemaal afhangt van dat ene moment hebben we er dit jaar voor gekozen om een proefmaand te houden. Hierbij kan iedereen die interesse heeft om in het wedstrijdteam te komen een maand mee trainen!

Na afloop van deze eerste maand beslissen we in overleg met je of je het team bij je past of dat je misschien nog wat verder moet ontwikkelen om het niveau te kunnen behalen. 

Binnen het wedstrijdteam bieden we een uiterst persoonlijke begeleiding waarbij jou ontwikkeling centraal staat, meer trainingsuren en vele leuke uitjes naar o.a. optredens, wedstrijden, dansevenementen en nog meer andere leuke activiteiten.

Daarnaast vragen we wel om uiterste inzet, presentie en niveau van dansen.

De leeftijd is een richtlijn waar we naar streven. Bijvoorbeeld: je hoeft niet precies 13 jaar te zijn, wil je auditie doen voor Revolution Crew. Als jij denkt het niveau te hebben voor een bepaald demoteam, doe zeker auditie!

Ook willen we voor onze wedstrijdteams een budget opstellen zodat we als team dezelfde kleding kunnen aanschaffen. Dit willen we gaan doen om onze teams een goede uitstraling te geven en ze als een eenheid over te laten komen bij optredens en wedstrijden. Het budget waar we jullie willen vragen rekening mee te houden, zal € 100,- zijn. Dit bedrag kan minder worden, maar zal absoluut niet meer worden. Dit bedrag is gebaseerd op sneakers, broek/legging, T-shirts/trui/blouse en evt. accessoires. Houd hier dus ook rekening mee.

1533507509e8fde7af381e2ead4ae440f067adb5d5.jpg