Wedstrijd teams

Wil je écht knallen, meedoen aan wedstrijden en wil je meer dan één uurtje in de week trainen? Dan is het wedstrijd team misschien iets voor jou! Op dit moment kent DSB twee wedstrijdteams namelijk en vanaf maart 2023 zijn we gestart met een nieuw demoteam waar de naam nog van bekend gemaakt gaat worden.

Revolution Crew  (Hiphop)

Ol' Dirty Kidz         (Breakdance <16)

Voor de Revolution Crew kun je jaarlijks auditie doen tijdens de auditiemaand aan het begin van het seizoen. Deelnemen aan de Ol' Dirty Kidz is alleen mogelijk als je al reguliere lessen volgt en je tijdens de lessen bewijst dat je gemotiveerd bent en de basis voldoende beheerst. Voor meer vragen kun je altijd contact opnemen met de eigenaar Willem Dams. Voor deelname aan alle wedstrijdteams gelden de volgende voorwaarden:

  • Probeer 100% van alle lessen aanwezig te zijn
  • Focus en voldoende inzet zijn vereiste kwaliteiten
  • Wees een teamspeler en een visitekaartje voor de dansschool
  • Beschikbaar zijn op o.a. zaterdagen (voor wedstrijden / optredens)
  • Voorbereid zijn op extra kosten voor o.a. uitstapjes, kleding en wedstrijden

Zowel RC als voormalig Breakdance demoteam 'Sole Purpose' hebben de laatste seizoenen goed gepresteerd en stonden in 2020 beide in de finale van Shell We Dance Event die helaas wegens de verscherpte maatregelen van het RIVM niet door kon gaan. Anders hadden zij zelfs Nederlands kampioen kunnen worden. De Ol' Dirty Kidz hebben in januari 2021 deelnemen aan hun eerste wedstrijd.

Heb je interesse om deel te nemen aan het wedstrijdteam? Benader je docent tijdens de lessen of stuur een email naar info@dansschoolbackstage.nl met daarin je naam, leeftijd en gewenste wedstrijdteam. Dan nemen we later contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Houd social media en de website in de gaten voor het laatste nieuws over deze teams!