« DSB Update Coronavirus »

Gepubliceerd op 08-05-2020

GOED NIEUWS!! De lessen mogen weer beginnen vanaf woensdag 6 mei in Valkenswaard!!

Na veelvuldig contact met de gemeente hebben we onder strenge voorwaarden en eisen eindelijk toestemming gekregen om de lessen in de buitenlucht door te laten gaan op het geasfalteerde terrein van Speeltuin Geenhoven op de Hoppenbrouwers 15 in Valkenswaard. De bedoeling is om zo snel mogelijk dezelfde goedkeuring aan te vragen voor alle andere dorpen maar voor nu heeft onze focus op Valkenswaard gelegen vanwege de korte lijntjes met de gemeente.

Helaas hebben we voor de Freerunning lessen nog geen passende oplossing kunnen vinden en kunnen de lessen voorlopig nog niet starten. Een van de voornaamste redenen waarom we nu geen toestemming kunnen krijgen om de lessen door te kunnen laten gaan is omdat we verplicht zijn om na ieder gebruik van eventuele materialen het te desinfecteren voordat een ander het oppervlakte aanraakt.

Het aangepaste lesrooster vind je onder de kop 'Lesroosters' en dan 'Corona Rooster'. De belangrijkste voorwaarden voor deelname aan de lessen zijn als volgt:

  1. Voorwaarden en maatregelen van het RIVM zijn ten alle tijden van toepassing. Personen die deze afspraken niet hanteren zullen geweigerd worden tijdens de lessen.
  2. Leden kunnen gebracht en gehaald worden op de aangegeven parkeerplaats van Speeltuin Geenhoven, het is niet mogelijk om te blijven kijken. Gelieve in de auto te blijven wachten tijdens het ophalen. Bij bijzonderheden, neem even contact op met de desbetreffende docent.
  3. Alle groepen trainen vanaf maandag 11 mei trainen buiten op de aangegeven locatie binnen in vakken van 4x4 meter waar zij binnen blijven op anderhalve meter afstand van elkaar.
  4. Omkleden en/of douchen op onze locatie is niet mogelijk.
  5. Maak zo min mogelijk gebruik van het toilet aangezien deze na ieder gebruik schoongemaakt dient te worden.
  6. Volg instructies van docenten Dansschool Backstage ten alle tijden op.
  7. Zorg goed voor elkaar!

Als aanvulling op deze voorwaarden hebben we ook nog een plattegrond gemaakt met daarin de aanrijd- loop en vertrekroute om ervoor te zorgen dat we met z'n allen veilig blijven. Voor de extra duidelijkheid hebben we hierover ook nog een korte video gemaakt voor diegene die nog nooit bij Speeltuin Geenhoven zijn geweest!

Plattegrond-Corona-Proof-1588941787.png