« ☀️Zomervakantie 2020☀️»

Gepubliceerd op 07-07-2020

De zomer is weer aangebroken en om weer helemaal op te kunnen laden zullen er van 6 juli tot en met 23 augustus dus geen lessen gegeven worden. Speciaal deze zomer organiseren we wel meerdere open trainingen waar iedereen elkaar kan vinden om samen toch nog te kunnen trainen en chillen. Meer informatie over het nieuwe zomerrooster kun je vinden op deze website dus houd hem in de gaten!

Verder wil ik graag alle kids, ouders en docenten ontzettend bedanken voor alle steun, begrip, extra moeite en alle andere aanpassingen die zij hebben gemaakt de afgelopen maanden. Van 'online tutorials' naar 'Skype lessen' naar 'Instagram Live lessen' om daarna weer voorzichtig onder strenge maatregelen weer samen te kunnen sporten in de buitenlucht op anderhalve meter afstand. Protocollen, plattegronden en looproutes maken is opeens de normaalste zaak van de wereld en dag en nacht weerstations in de gaten houden in de hoop een aantal regenvrije uurtjes te hebben. Kortom, een bizarre tijd! 

Daarom wensen ik, Cheryll en alle docenten van Dansschool Backstage iedereen een super fijne vakantie en hopelijk tot ziens bij de open trainingen. Houd ook de website in de gaten voor meer acties, uitjes en vrije trainingen!

FLYER-ZOMERVAKANTIE-1594134201.jpg