« Zomerrooster 2020»

Gepubliceerd op 12-07-2020

Vanwege het Corona virus is het afgelopen seizoen natuurlijk totaal anders verlopen als dat we verwacht en gepland hadden. Geen optredens, wedstrijden, uitjes en natuurlijk de eindejaarsvoorstelling die we onder voorbehoud hebben verplaatst naar zondag 6 september in theater de Hofnar in Valkenswaard. 

Om toch iets extra's te bieden aan onze gemeenschap en te laten zien dat we niet alleen lessen geven maar ook een community zijn waar iedereen welkom is om samen te komen en van elkaar te leren stellen we deze zomer regelmatig de zaal en Freerunning buitenpark ter beschikking voor zowel leden als niet-leden om samen te komen sporten en chillen. Er is ter alle tijden een docent of begeleider van Dansschool Backstage aanwezig.

Het is dan ook mogelijk om een vriend of vriendin mee te nemen om eens een kijkje te komen nemen met wat voor toffe sporten wij bezig zijn. Je kunt tussen 19:00 en 21:00 uur altijd binnen lopen en zo lang komen trainen als je zelf wilt, aanmelden is dus niet nodig! Voor niet-leden noteren we wel ter plekke de naam, adres en woonplaats zodat ook zij via ons nog eens extra verzekerd zijn. Dus nogmaals:

OPEN TRAININGEN

IEDERE VRIJDAGAVOND

19:00 - 21:00 uur

Zalen Geenhoven

Hoppenbrouwers 15, Valkenswaard

DSB-Open-trainingen-zomer-2020-1594558702.png
Plattegrond-Freerunning-Geenhoven-1594565334.png